Oppdatert oversikt: Disse norske nettstedene må du være på vakt mot

Det er ikke alle «nyheter» du kan stole på. For tredje gang gjennomfører Filter Nyheter en gjennomgang av norske nettsteder du bør være på vakt mot. Ved første øyekast kan flere av disse nettstedene fremstå som vanlige nyhetsmedier. I realiteten kopierer de bare journalistikkens form: Noen av nettstedene er åpenbart politisk motivert, selv om stoffet blir presentert i et nøytralt nyhetsspråk. Andre ganger er det uklart om den som har publisert stoffet aktivt prøver å lure deg, eller bare framstiller sine egne meninger som nyhetsformidling. Flere av nettstedene blander ekte og oppdiktede opplysninger, kommentarer og spekulasjoner, men uten å gjøre leserne klar over hva som […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.