Nynazist (26) tatt etter angrep på kvinne under «propaganda-aksjon» i Kristiansund

Den voldsmistenkte mannen under en av den nazistiske organisasjonens demonstrasjoner i Stockholm i 2018.
En 26 år gammel mann som er aktivt medlem i den nazistiske organisasjonen «Den nordiske motstandsbevegelsen» (DNM) ble søndag tatt av politiet i Kristiansund etter at han skal ha gått til angrep på en kvinne i slutten av 20-åra i sentrum av byen. Mannen er nå under etterforskning, for det kvinnen beskriver som dytting, slag og trusler fordi hun sa fra om hvorfor hun ikke ville ta imot nynazistens løpesedler. – Det bekreftes at det er opprettet en sak og at vi har hatt en person inne til avhør. Videre informeres det at saken er under etterforskning og at den […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.