Høyreekstremt terrorangrep i Bærum: Dette vet vi om moskéskytingen

Al-Noor-moskéen i Bærum.
Lørdag ettermiddag klokken 16.42 meldte politiet på Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om skyting ved moskéen al-Noor Islamic Center i Ringeriksveien i Bærum. Artikkelen er oppdatert søndag 11.08.19 klokken 13.10. Da politiet kom til stedet, hadde personer tilknyttet moskéen allerede overmannet gjerningsmannen. Klokken 17.11 meldte politiet at de hadde kontroll på vedkommende. I politiets første melding het det at én person var skutt, men at skadeomfanget var ukjent. Søndag ettermiddag er det uklart om noen faktisk ble truffet av skudd i moskéen, men politiet bekrefter at det ble avfyrt flere skudd. Politiet gjorde også våpenfunn. En 65 […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.