Mann (23) fra Telemark siktet for å avtale terrorangrep med IS-sympatisører – Dette vet vi

Politiadvokat Bjørn Thune i PST under fredagens fengslingsmøte.
En norsk statsborger ble torsdag pågrepet av Politiets sikkerhetstjeneste (PST), siktet etter paragrafen i Straffeloven som omhandler terrorforbund. Dette vet vi så langt: Filter Nyheter vet at mannen er mistenkt for å ha avtalt med en eller flere personer i utlandet å begå angrep for terrororganisasjonen IS. (Det er ikke kjent hvor konkrete planene var eller om de dreide seg om Norge). Mannen er 23 år gammel og har i mange år vært bosatt i Telemark. Han er født og oppvokst i Norge, men har etter alt å dømme foreldre med bakgrunn fra et afrikansk land med sunni-islam som hovedreligion. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.