Mange voldsdømte i nazimarsjen i Kristiansand

Philip Olsson (t.h.) i skrytevideo fra Kristiansand lagt ut av DNM.
En lang rekke av nynazistene som demonstrerte i Kristiansand sist lørdag, er tidligere dømt for vold, våpenlovbrudd og angrep på politiet. Flere av hendelsene var knyttet nettopp til sammenstøt med politifolk eller motdemonstranter i slike situasjoner, viser Filter Nyheters gjennomgang. Tatt etter opptøyer Blant dem som tidligere er dømt for voldelige opptøyer er mannen som gikk fysisk til verks mot Kristiansand-forfatteren Ole Tellefsen, som stilte seg i veien for nynazistene da de kom marsjerende gjennom gågata Markens. På videoen av episoden som Den nordiske motstandsbevegelsen selv la ut i sosiale medier, er det etter alt å dømme Philip Olsson som dytter […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.