Kvinner og barn skal være drept i nytt luftangrep mot Gaza

ISRAEL SKAL HA DREPT tolv personer, blant dem seks sivile og flere av dem kvinner og barn, i luftangrep mot Gaza. Det melder palestinske myndigheter. Israels militære ledelse sier angrepene var presist rettet mot den militante gruppa Islamsk hellig krig, skjedde i samarbeid med etterretningstjenesten Shit Bet, og at tre av de øverste lederne i gruppa er drept. 

Angrepene er de siste i en flere måneder lang eskalering av den israelsk-palestinske konflikten, med flere israelske militære raid, voldshandlinger fra bosettere på den okkuperte Vestbredden og palestinske gateangrep rettet mot israelere. Det israelske forsvaret venter motangrep fra Hamas, den islamistiske gruppa som styrer Gaza, og ber innbyggere i Sør-Israel om å holde seg i nærheten av bomberom de neste dagene. Reuters/Haaretz

DEN RUSSISKE ETTERRETNINGSORGANISASJONEN GRU står bak en nettavis som publiserer nyheter på norsk og andre nordiske

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.