Kjente nynazister og britisk bakmann deltok på Scandza Forum i Oslo: «Knytter nye bekjentskaper»

Omlag 80 personer i Oslo deltok lørdag på konferansen Scandza Forum, som arrangeres av et antisemittisk og rasistisk nettverk med utspring i «alt-right»-bevegelsen i Sverige og USA. Det var andre gang Norge ble åsted for den raseideologiske møterekken, som også har blitt avholdt i Stockholm og København. Nynazister i salen Blant deltakerne på konferansen i Oslo var det flere medlemmer i den voldsfremmende nazistiske organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen (DNM). Nynazisten Richard Eide fra Østfold (bildet øverst), som i 2019 har blitt titulert som kampgruppesjef i DNM, ankom konferansen da Filter Nyheter var på stedet lørdag formiddag. Eide har tidligere deltatt […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.