«Kanskje vi på sikt må slippe ham ut, så vi får ryddet opp»: SIAN gjentar Breivik-uttalelser før ny demonstrasjon

To kvelder før den muslimfiendtlige organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) skulle holde en ny, omstridt demonstrasjon – denne gang på Hamar – publiserte SIAN-leder Lars Thorsen en tekst der han forsvarer tidligere utsagn hans makker Fanny «Anna» Bråten har kommet med om Anders Behring Breivik. SIAN er en organisasjon som jobber for at norske muslimer skal fengsles og deporteres på grunn av deres religion, og som konsekvent bruker en  borgerkrigsretorikk der muslimer er «uintegrerbare barbarer» og «okkupanter» i ledtog med politikere, politiet og dommere, som alle betegnes som «kulturmarxister». Lederen i organisasjonen, Lars Thorsen, ble i fjor dømt til […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.