Her vil de 3 neste «Acer-slagene» stå

Demonstrasjon mot ACER utenfor Stortinget.
Trodde du debattene om grå, uformelige byråkrat-konstruksjoner ville kjølne da ACER-saken var unnagjort i Stortinget? Tro om igjen. Acer-debatten, som engasjerte bredt blant befolkningen, halve Ap og grasrota i fagbevegelsen, har gitt ny kraft til «Nei til EU»-bevegelsen. Det momentumet har organisasjonen tenkt å utnytte til det fulle. EU-tilhengernes organisasjon «Europabevegelsen» har til og med sett seg nødt til å stå opp fra de døde igjen. Vi tar gleden på forskudd, og gir deg en kjapp oversikt over EU-sakene som har potensial til å holde fyr i glørne under Arbeiderpartiets føtter det neste året: Trøbbel for tungtransporten Arbeidsgiverne og arbeidstakerne […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.