Frp-politiker delte Skei Grande-rykter midt i regjeringsforhandlingene

Akershus-politiker Ole Jacob Johansen under Frps landsmøte i 2016.
Frp-politiker Ole Jacob Johansen, som er gruppeleder i Asker Frp, nestleder i Akershus Frp, vara til Stortinget og tidligere varaordfører i Asker kommune, har på Facebook og Twitter de siste to ukene bidratt til å spre blogginnlegg med udokumenterte påstander om Venstre-leder Trine Skei Grande. Årsaken til at han delte sexryktene til sine følgere, uten å gjøre noe for å undersøke sannhetsgehalten nærmere, er det Johansen mener er «doble standarder» i massemediene i lys av blant annet Trond Giske-saken i Ap. – Jeg synes det er interessant å legge merke til hvordan mediene vinkler og omtaler disse sakene veldig forskjellig. Det er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.