Flertallet forsvant over natta: Arendalsuka sier nei til Alliansen og SIAN likevel

Alliansen-leder Hans Jørgen Lysglimt Johansen under Arendalsuka i fjor.
Etter massiv kritikk om å inkludere antisemittisme, rasisme og muslimfiendtlighet under Arendalsukas paraply, har den politiske festivalen nå snudd: Verken Alliansen eller Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) får delta. – Rådet for Arendalsuka har etter å ha mottatt sterke reaksjoner fra mange hold foretatt en ny vurdering av Alliansens og Sians deltakelse under Arendalsuka, sier lederen av Arendalsukas råd og ordfører i Arendal, Robert Cornels Nordli, til NRK. Filter Nyheter omtalte tirsdag hvordan et flertall i rådet for Arendalsuka i forrige uke overkjørte  Arendal-ordføreren og vedtok at både SIAN og partiet Alliansen, som ledes av den nyfascistiske holocaustfornekteren Hans Lysglimt Johansen, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.