STATSRÅDEN feiret islamsk revolusjonsdag, PRIVATPERSONEN iransk nyttår og FRP-NESTLEDEREN møtte iransk forening

En del av debatten rundt fiskeriminister Per Sandbergs uvarslede reise til Iran og forholdet hans til Bahareh Letnes (28), har vært hvordan statsråden har turnert kontakten med den iranske ambassaden og regimevennlige eksil-iranere. Les også Filter Nyheters andre artikler om Iran-affæren Dette er hva Filter Nyheter så langt har funnet ut om de ulike arrangementene Sandberg har deltatt på – og til slutt tidslinjen for selve Iran-reisen. Han opplyser at han opptrådte i tre ulike roller, og at Bahareh Letnes var til stede hver gang: 3. oktober 2017, ukjent sted: Venneforeningen Per Sandberg og Bahareh Letnes deltok på det Sandberg selv […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.