Equinor drukner i rasende kommentarer på sosiale medier

Olje- og gass-giganten Equinor skulle bare legge ut en «throw back Thursday»-post på Instagram om vindkraft til havs utenfor Storbritannia. Men posten ble raskt totalt oversvømt av sinte kommentarer, som handlet om alt annet enn vindkraft: Til nå har 14 400 australiere brukt posten til å fortelle det norske oljeselskapet at de kan «pelle seg ut av Australia». Det er langt flere enn de nærmere 3000 liker-klikkene innlegget har fått. Et innlegg om HMS og vedlikeholdsarbeid i Nordsjøen preges også av innlegg skrevet av folk på andre siden av planeten, som aldri har vært i nærheten av Nordsjøen, men har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.