Drapsmeldinger om AUF-lederen haglet gjennom flere dager – gruppa er «et pustehull for nordmenn», sier moderator

Den innvandrer- og muslimfiendtlige Facebook-gruppa «Fedrelandet viktigst», som i dag har nesten 16 000 medlemmer, har tidligere vært i medienes og politiets søkelys blant annet for innlegg som hyllet 22. juli-terroristen Anders Behring Breivik. Gruppa er drevet av Jan-Ove Fromreide (51), som fra én av sine mange profiler på Facebook poster lenker, egne kommentarer og oppfordrer medlemmene til å ytre seg. Under navnet «Bjarne Fromreide» la han forrige lørdag ut en kommentar om AUF-leder Mani Hussaini. På kort tid publiserte medlemmene flere hundre kommentarer under Fromreides innlegg. Så godt som alle inneholdt svært nedsettende karakteristikker av AUF-lederen («pestrotte», «parasitt» og «søppelmenneske» […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.