«Brenn din lokale moské»: Kjent nynazist selger jødehets og muslimhat i egen nettbutikk

Den kjente nynazisten Ronny Bårdsen (36), som er aktiv i «Den nordiske motstandsbevegelsen» (DNM), har i lang tid produsert, markedsført og solgt t-skjorter og andre effekter med budskap som er populære blant høyreekstreme i Norge og nabolandene. Selv om en rekke av de offentlige ytringene trolig er i strid med straffeloven § 185 om diskriminerende eller hatefulle ytringer, har politiet per i dag ingen planer om slå ned på enkeltmannsforetaket i Kristiansand. OPPDATERING: Nettbutikken ble lørdag stengt ned – etter alt å dømme av leverandøren som var vert for nettstedet. (Filter Nyheter har ikke vært i kontakt med selskapet.) Bårdsen er fra […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.