Blågrønn regjering om rus: • Straff ut • Heroin som behandling • Nye stoffer i sprøyterom

Små brosjyrer med informasjon om ulike rusmidler.
Venstre, Frp og Høyre har lagt fram sin blågrønne regjeringsplattform. Den inneholder 13 punkter om ruspolitikk. Halvparten av punktene går ut på å «styrke» diverse tilbud og satsinger på rusfeltet, men regjeringen kommer også med noen konkrete lovnader: Stortingsflertallets ønske om å flytte ansvaret for samfunnets reaksjon på bruk og besittelse av brukerdoser med narkotika fra justissektoren til helsetjenesten blir flyttet fra et budsjettnotat til regjeringens lovnader for hva den skal gjennomføre denne fireårsperioden. Politiet skal kunne pålegge at den rusavhengige skal møtes med helserettede tiltak. De blågrønne vil inkludere flere legemidler og sørge for økt valgfrihet i Legemiddelassistert Rehabilitering (LAR), […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.