«Mye av det Breivik sa i sitt manifest er korrekt»: Alliansen-leder beskriver 22. juli-angrepet som «karma» for Ap

I en video lagt ut på YouTube tirsdag denne uken kommer partilederen Hans Jørgen Lysglimt Johansen med støtte til Anders Behring Breiviks tankegods. Samtidig peker han på Jonas Gahr Støre (Ap), Jens Stoltenberg og partiet Høyre som personer som skal straffes som «landssvikere» eller «krigsforbrytere». «Mye av det Breivik sa i sitt manifest er jo korrekt, det har vi ikke hatt en ordentlig debatt om, det har vi ikke hatt et ordentlig oppgjør om», sier Alliansen-lederen i videoen. Breiviks manifest, der mye var kopiert fra andre muslimfiendtlige tekster, var terroristens begrunnelse for angrepet der 77 mennesker ble drept og flere enn … Fortsett å lese «Mye av det Breivik sa i sitt manifest er korrekt»: Alliansen-leder beskriver 22. juli-angrepet som «karma» for Ap

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.